Antena 3 CNN Actualitate Locale Criminalul din Hoceni, tată a trei copii, a recunoscut că a vrut să-şi facă singur dreptate - VIDEO

Criminalul din Hoceni, tată a trei copii, a recunoscut că a vrut să-şi facă singur dreptate - VIDEO

Un caz halucinant împarte România în două. Totul după ce un adolescent de 14 a fost ucis în bătaie de bărbatul căruia i-ar fi incendiat magazinul.

Criminalul din Hoceni, tată a trei copii, a recunoscut că a vrut să-şi facă singur dreptate - VIDEO
04 Mar 2020   •   12:29

Agresorul, la rândul său tată a trei copii, a recunoscut că a vrut să-și facă singur dreptate după ce autoritățile nu au luat nicio măsură.

Acum, mulți oamenii îl condamnă pe presupusul criminal. Nu puțini sunt însă cei care învinuiesc părinții plecați în străinătate pentru că și-au scăpat copilul de sub control.

''Dar ei nu au avut copii până acuma ? De ce nu i-a căutat până acum, să-i întrebe: băi copilule, ce ai făcut?! De ce i-ai dat foc lu' ăsta?''

Este mărturia şocantă a bărbatului în vârstă de 39 de ani, care l-a snopit în bătaie, cu o bâtă, pe copilul care i-ar fi incendiat și jefuit magazinul. Individul l-a lăsat în agonie pe băiatul de 14 ani.

Patronul magazinului a recunoscut crima doar după ce nu a trecut testul cu detectorul de minciuni. Într-o filmare distribuită pe Facebook încă din luna decembrie, bărbatul face apel la autorități să-i soluționeze cazul.

Nu rostește însă niciun cuvânt despre minorul pe care ulterior avea să-l omoare în bătaie.

Băiatul ucis cu sânge rece provenea dintr-o familie destrămată. Părinții săi au divorțat când acesta avea doar doi ani, apoi au plecat la muncă, în străinătate. Din 2016, Sebi se afla în grija bunicilor și refuza să meargă la școală. Muncea însă la ferma bunicilor săi.

Criminalul din Hoceni, tată a trei copii, a recunoscut că a vrut să-şi facă singur dreptate

 

 

×
Subiecte în articol: hoceni criminal
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close