Antena 3 CNN Actualitate Locale Criminalul din Oradea nu s-a sinucis! Bărbatul a încercat să sară în balconul vecin, dar a căzut în gol

Criminalul din Oradea nu s-a sinucis! Bărbatul a încercat să sară în balconul vecin, dar a căzut în gol

Criminalul din Oradea nu s-a sinucis! Bărbatul a încercat să sară în balconul vecin, dar a căzut în gol
24 Mar 2017   •   13:52

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, medicii legiști au emis primele concluzii în cazul lui Adrian Hladii, cel care și-a împușcat mortal fosta iubită, pe Dalia Duca. Moartea acestuia a survenit în urma leziunilor suferit ca urmare a căderii de la etajul patru. A suferit rupturi de oase, mai multe rupturi la coloana vertebrală și la cea lombară.

În urmă cu o săptămână, după tragicul eveniment petrecut pe strada Barcăului, în speranța că-l vor prinde pe criminal în zona unde a abandonat mașina și cadavrul Daliei Duca, mai multe echipaje de poliție au periat malul Crișului până în apropiere de granița cu Ungaria, realtează bihon.ro. Anchetatorii au găsit urme de sânge, de o parte și de alta a Crișului Repede, semn că Hladii s-a rănit în timpul împușcăturilor. 

Potrivit sursei citate, provenienţa urmelor de sânge ar fi apărut ca urmare a unor zgârieturi profunde pe care criminalul le avea în palma stângă, răni provocate de alicea pistolului.. 

De asemenea, se pare că Adrian Hladii nu s-a sinucis. Era căutat de mai multe zile, după ce a împuşcat un bărbat, a răpit-o şi împuşcat-o mortal pe Dalia Duca, cea care îi era şi iubită Atunci când polițiștii și soția suspectului au intrat în casă, criminalul se afla ascuns în dormitorul apartamentului, situat pe strada Nufărului. Ușa era blocată, iar soția lui Hladii le-a spus mascaților că aceasta nu ar trebui să fie închisă. În încercarea disperată de a scăpa, interlopul a ieșit pe geam și, ținându-se cu mâinile de pervaz, a încercat să sară în apartaentul de la etajul inferior, însă s-a dezechilibrat și a căzut. Cu toate că a fost resuscitat la fața locului de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) SMURD, bărbatul a murit ca urmare a leziunulor suferite prin căderea de la etajul patru.

Hladii era căutat de mai multe zile, după ce a împuşcat un bărbat, a răpit-o şi împuşcat-o mortal pe Dalia Duca, cea care îi era şi iubită. 

×
Subiecte în articol: Oradea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close