Antena 3 CNN Actualitate Locale Cristian şi Adnana, ce doi fraţi de 14 şi 12 ani, care au dispărut vineri din Timişoara, au fost găsiţi de poliţişti

Cristian şi Adnana, ce doi fraţi de 14 şi 12 ani, care au dispărut vineri din Timişoara, au fost găsiţi de poliţişti

Doi fraţi de 12 şi 14 ani din Timișoara sunt căutați de poliţişti, după ce au plecat astăzi la școală și nu au mai revenit acasă.

pjimage (49)
de Claudia Popovici    |    19 Noi 2021   •   17:42

UPDATE IPJ Timiș a anunțat că minorii au fost găsiți de către agenții de la Poliția Transporturi Feroviare în zona Gării de Nord din Timișoara. Nu au fost victimele vreunei infracțiuni.
 

Ştirea iniţială: 

Conform Poliției Timiș, Cristian Gheorghe Prișneanu în vârstă de 14 ani și Adnana Gabriela Prișneanu în vârstă de 12 ani au plecat de acasă, din Timișoara, către școală, vineri, și nu s-au mai întors până în prezent.

Vestimentație la momentul plecării: Fata purta jachetă din blăniță albă cu gri, bluză mov deschis, căciulă roz deschis, pantaloni negri, ghiozdan albastru și pantofi sport negri.

Băiatul purta bluză neagră, pantaloni gri, geacă de fâș albastră, căciulă cu cozoroc negru, ghiozdan negru, pantofi sport negri.

Persoanele care dețin informații cu privire la această minoră, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close