Antena 3 CNN Actualitate Locale Cristina a murit înecată în Olt, după un joc periculos şi după ce nimeni nu a încercat să o salveze, în Islaz, Teleorman

Cristina a murit înecată în Olt, după un joc periculos şi după ce nimeni nu a încercat să o salveze, în Islaz, Teleorman

Cristina Hainagiu, o tânără în vârstă de 18 ani, din Turnu Măgurele, a murit înecată în râul Olt, ieri după-amiază, în urma unui joc periculos, dar şi pentru că nimeni nu ar fi încercat să o ajute.

Cristina a murit înecată în Olt, după un joc periculos şi după ce nimeni nu a încercat să o salveze, în Islaz, Teleorman
Sursa foto: Facebook / Antena 3
de Mihaela Nedelcuţă    |    10 Iul 2021   •   11:40

Tânăra în vârstă de 18 ani a mers, ieri după-amiază, cu mai mulţi prieteni, pe malul râului Olt, în zona localităţii Islaz din Teleorman, pentru a face baie la râu.

La un moment dat, Cristina şi prietenii săi au început un joc periculos, de sărituri în apă, cu capul în jos.

Niciunul dintre tineri nu părea conștient de pericol până când tânăra a sărit în apă, dar nu a mai ieșit. Martorii spun că fata s-ar fi lovit la cap, de un trunchi de pom care s-ar fi aflat în râu.

Deși a fost căutată timp de doua ore, tânăra a fost găsită exact în locul în care sărise, potrivit persoanelor care se aflau la fața locului.

Mai mult, deși plaja era plină la acea oră, nimeni nu a încercat să o salveze, până la sosirea echipajelor de pompieri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tânără înecată în râul Olt, nimeni nu a sărit să o ajute, în Islaz, Teleorman

"Astăzi, la ora 17.37, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, a fost anunțată dispariția în apele râului Olt, pe raza localității Islaz, a unei tinere de aproximativ 18 ani.

La fața locului s-au deplasat două echipe de căutare - salvare cu două bărci, echipajul de scafandri din cadrul Detașamentului Alexandria, un echipaj SMURD Turnu Măgurele și o ambulanță SAJ cu medic.

După aproximativ două ore de căutări, scafandri au găsit tânăra, au adus-o la mal și au predat-o echipajelor medicale care au început protocolul de resuscitare.

Tânăra de 18 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajul medical al SAJ Teleorman declarând decesul la ora 19.50. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări", a transmis ISU Teleorman într-un comunicat de presă.

×
Subiecte în articol: Islaz Teleorman
Parteneri
Piedone: Nu las Bucureştiul pe mâna lui Nicuşor
x close