x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Culmea naivităţii! O polițistă din Focşani a fost păcălită prin metoda accidentul

de 13 Feb 2016   •   23:01
Culmea naivităţii!  O polițistă din Focşani a fost păcălită prin metoda accidentul 16
Foto: Pixabay.com


Oamenii obişnuiţi au căzut rând pe rând victime escrocilor prin metoda accidentul, dar nimeni nu s-ar fi aşteptat ca şi un reprezentant al legii să fie atât de naiv.

O poliţistă din Focşani, în vârstă de 51 de ani, a intrat şi ea în rândul păcăliţilor. Femeia, soţie de jandarm, a fost sunată, în noaptea de joi spre vineri, de către un bărbat care i s-a prezentat a fi avocatul soţului ei şi care ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie.

Presupusul avocat i-a solicitat să-i trimită de urgenţă 6000 de euro, printr-un taximetrist, la Brăila, bani pe care să-i folosească în rezolvarea problemei. Poliţista s-a scuzat că nu are decât 20.000 de lei în casă, bani pe care i-a expediat aşa cum i s-a cerut.

Falsul avocat i-a dat apoi întâlnire la Parchetul din Focşani, unde, evident că nu s-a prezentat. Atunci a înţeles poliţista că a fost păcălită şi a sunat la 112, scrie Adevărul.


poza

Actualitate

Făcea asta în fiecare dimineață. Femeia a ajuns în stare critică la un spital din Iași

O femeie se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost transportata in stare foarte grava la spital. Medicii sunt sceptici in privinta sanselor sale de supravietuire si spun că, si daca va scapa cu viata, va ramane cu...

25 Oct 2016  •  00:28

poza

Show

O mai stii pe Mona Nicolici? Cum arata fosta prezentatoare la 10 ani de cand s-a retras din televiziune 

Prezentatoarea TV Mona Nicolici a parasit lumea televiziunii in urma cu 10 ani.  Fosta vedeta TV lucreaza acum pentru o mare companie si coordoneaza mai multe proiecte sociale derulate si finantate de...

24 Oct 2016  •  14:04

sati