Antena 3 Actualitate Locale Cum a încercat un deținut să evadeze din Penitenciarul Gherla: Nici în filme nu vezi așa ceva!

Cum a încercat un deținut să evadeze din Penitenciarul Gherla: Nici în filme nu vezi așa ceva!

13 Dec 2019   •   12:30
Cum a încercat un deținut să evadeze din Penitenciarul Gherla: Nici în filme nu vezi așa ceva! sursă foto: pixabay.com

Un bărbat condamant a încercat să evadeze din Penitenciarul Gherla folosindu-se de un obiect ascuţit cu care a scobit peretele camerei de detenţie, informează Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Potrivit sursei citate, joi, la Penitenciarul Gherla, a fost înregistrată o tentativă de evadare.

"Prin activităţi operativ-informative specifice, angajaţii Penitenciarului Gherla au identificat persoana condamnată care, prin utilizarea unui obiect ascuţit improvizat, a încercat perforarea peretelui camerei de deţinere. Subliniem faptul că tentativa s-a concretizat într-o scobitură în peretele camerei, iar nu într-un tunel, aşa cum eronat s-a vehiculat în spaţiul public", precizează ANP într-un comunicat transmis.

Conform ANP, în acest caz, a fost sesizată Poliţia Municipiului Gherla, fiind, totodată, informat şi judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

"Menţionăm că, în vederea stabilirii circumstanţelor producerii acestui incident, precum şi pentru identificarea şi eliminarea factorilor de risc asociaţi siguranţei deţinerii şi regimului penitenciar, o echipă constituită din specialişti de la nivelul aparatului central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor s-a deplasat la Penitenciarul Gherla", transmite ANP.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close