Antena 3 CNN Actualitate Locale “Ce scump e mucegaiul” Cum arată cel mai urât apartament din Vaslui și la ce preț a fost pus la vânzare

“Ce scump e mucegaiul” Cum arată cel mai urât apartament din Vaslui și la ce preț a fost pus la vânzare

Un apartament din Vaslui pus la vânzare de o agenție imobiliară a devenit subiectul glumelor pe internet din cauza stării deplorabile în care arată.

“Ce scump e mucegaiul” Cum arată cel mai urât apartament din Vaslui și la ce preț a fost pus la vânzare
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Andreea Ştefan    |    04 Mai 2023   •   12:53

Un apartament situat la etajul 4, în zona Avram Iancu, pus în vânzare de către o agenție imobiliară din Vaslui, a devenit subiectul glumelor internauților din cauza stării sale deplorabile.

Imobilul dispune de două camere, dar din păcate, se află într-o stare dezastruoasă.

“Se vinde cel mai urât apartament de la Vaslui! Fără niciun fel de îmbunătățiri, dar dispune de contor de gaz și ușă metalică nouă.

Apartamentul are o suprafață de 55 mp utili, suprafața perfectă pentru a fi modernizată după bunul plac într-un preț corect /mp. Bloc construit in 1989! 33.500 euro, negociabil”, se arată în anunțul agenției imobiliare.

Citește și: Cum arată apartamentul de 2,3 milioane euro din Cluj pe care nu îl vrea nimeni

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

După publicarea anunțului, internauții au început să facă glume pe seama stării deplorabile în care este apartamentul.

”Dau la schimb această mașină și să-mi sărute mâna”, “Ofer patru kg de cireșe cu codițe!”, “La ce reclamă are, mai bine îl dă gratis”, “Zici că au fost rușii pe acolo”, “Baia e de la jocul Baba grany”, “Urât, dar prețul e pe măsură”, “Ce scump e mucegaiul”, “Face parte cumva din vreun film horror?”, “Am găsit soluția de ce e așa scump: ai apă de ploaie în casă”.

×
Subiecte în articol: Vaslui apartament
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close