Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum arată o stradă din Drăgăşani după ce "Dorel" a făcut marcajul rutier. "A fost realizat pe ritmuri de 'Jerusalema'?"

Cum arată o stradă din Drăgăşani după ce "Dorel" a făcut marcajul rutier. "A fost realizat pe ritmuri de 'Jerusalema'?"

Primăria din Drăgăşani s-a umplut de "glorie" după ce pe internet au apărut imagini cu marcajul strâmb al uneia dintre străzile urbei.

Cum arată o stradă din Drăgăşani după ce "Dorel" a făcut marcajul rutier. "A fost realizat pe ritmuri de 'Jerusalema'?"
de Dana Musceleanu    |    23 Mar 2022   •   12:08

Marcajul haotic, care merg când spre dreapta, când spre stânga, de pe o stradă din Drăgăşani, județul Vâlcea, a generat un val de ironii la adresa oficialilor Primăriei Drăgăşani şi mai ales al muncitorilor care au efectuat lucrarea.

Luaţi la întrebări, reprezentanţii Direcţiei Servicii Publice au dat vina pe bugetul redus. Directorul adjunct al Direcţiei Servicii Publice Drăgăşani, Dan Croitoru, a explicat pentru news.ro că marcajele greşite au fost făcute de angajaţii direcţiei, în regie proprie, cu o maşină împrumutată de la o firmă, iar liniile strâmbe sunt rezultatul lipsei de experienţă a muncitorilor.

Imaginile cu strada distrusă de "Dorel" au fost postate pe Facebook de către un consilier local din Drăgăşani.

”Au prins lucrarea Celentano cu Firicel din Las Fierbinti?”, a scris unul dintre internauţi la postarea acestuia. Marcajul a fost făcut pe ritmuri de ”Jerusalema”, a concluzionat un alt cetăţean.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Drăgăşani Olt
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close