Antena 3 CNN Actualitate Locale Surpriză neplăcută pentru un cuplu din Botoşani când s-a dus la starea civilă. Primar: "Poate se răzgândesc”

Surpriză neplăcută pentru un cuplu din Botoşani când s-a dus la starea civilă. Primar: "Poate se răzgândesc”

Doi tineri au fost cât pe ce să rateze căsătoria civilă după ce angajaţii unei primării din Botoșani au plecat de la serviciu mai devreme. Iată ce spune primarul.

Surpriză neplăcută pentru un cuplu din Botoşani când s-a dus la starea civilă. Primar: "Poate se răzgândesc”
Sursa foto: Pexels
de Claudia Popovici    |    16 Noi 2022   •   21:17

Mai exact, cei doi tineri au programat starea civilă pentru astăzi, iar când au venit la primărie atât ofițerul de stare civilă şi nici primarul nu se aflau în instituţie.

Astfel sarcina a fost preluată de un secretar, care nefamiliarizat în acest rol de ofițer de stare civilă a oficiat căsătoria într-o manieră mai seacă, fără a le adresa felicitările care se fac în astfel de ocazii speciale.

În acest context, tinerii s-au supărat odată pentru că au așteptat să se găsească o soluţie în cazul lor, dar şi pentru că ziua care ar fi trebuit să fie una memorabilă le-a fost umbrită de nepăsarea angajaților din primărie.

Contactat pentru un punct de vedere de jurnaliştii de la botoșăneanul.ro, edilul s-a arătat extrem de afectat de comportamentul angajaților săi și a promis că va lua măsuri pentru ca pe viitor astfel de situații să nu mai apară.

„Băiatul care era la Starea Civilă a plecat la Botoșani și a omis să-i spună dlui secretar. 

Sunt cazuri, se întâmplă că dacă se răzgândesc sau nu vin, dacă apuci să faci actele, numai prin instanță trebuie să le anulezi și noi le facem în ziua respectivă. Au stat 20 de minute și s-au supărat”, a transmis primarul sursei citate. 

 

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close