Antena 3 CNN Actualitate Locale Cursă nebună între şoferi, încheiată cu un accident şi patru răniţi pe pasajul Basarab din Bucureşti

Cursă nebună între şoferi, încheiată cu un accident şi patru răniţi pe pasajul Basarab din Bucureşti

În Capitală o cursă nebună între doi șoferi s-a încheiat cu un accident grav pe pasajul Basarab. Patru oameni au ajuns la spital după ce unul dintre vitezomani a pierdut controlul volanului și a intrat în mașina rivalului său.

Cursă nebună între şoferi, încheiată cu un accident şi patru răniţi pe pasajul Basarab din Bucureşti
13 Mai 2023   •   10:15

Accidentul a avut loc pe pasajul Basarab din Capitală, unde patru oameni au fost răniți și transportați de urgență la spital, după ce două mașini s-au lovit destul de grav în urma vitezei excesive.

Din primele informații, unul dintre șoferi a schimbat brusc direcția de mers, a pierdut controlul volanului și a intrat într-o altă mașină.

Martorii din zonă spun că astfel de întreceri se întâmplă destul de des pe Pasajul Basarab, mai ales pe timpul nopții.

În urma impactului, o mașină ricoșat în gardul de protecție al pasajului.

La sosirea ajutoarelor, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost ulterior transportate la spital, dintre care două cu traumatisme grave la membrele superioare și inferioare, iar două cu traumatisme ușoare.

În urma testării șoferilor cu etilotestul, rezultatul a fost zero, iar pe durata intervenției și a cercetărilor, traficul pe sensul Pasajul Basarab-Grozăvești a fost blocat mai bine de două ore.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close