Antena 3 CNN Actualitate Locale Șofer condamnat pentru ucidere din culpă, prins drogat şi fără permis la volan, în Galați

Șofer condamnat pentru ucidere din culpă, prins drogat şi fără permis la volan, în Galați

Un şofer de 26 de ani care conducea drogat şi cu permisul anulat a refuzat ieri să oprească la semnalul poliţiştilor. Tânărul a mai fost condamnat şi în 2020 pentru ucidere din culpă.

Șofer condamnat pentru ucidere din culpă, prins drogat şi fără permis la volan, în Galați
Sursa foto: Antena 3
de Gabi Vlad    |    02 Iun 2022   •   10:36

După ce au văzut că nu are de gând să încetinească, agenţii au pornit după el. La un moment dat, individul a oprit brusc maşina, a abandonat-o în mijlocul drumului şi a luat-o la fugă.

Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului și, pe strada Mihail Sadoveanu, conducătorul auto a oprit și a coborât din mașină, încercând să fugă.

A fost prins de polițiști și imobilizat, în urma verificării acestuia, constatându-se că are permisul de conducere anulat.

Autorităţile au descoperit în cele din urmă că tânărul a fost condamnat acum doi ani pentru ucidere din culpă și pentru părăsirea locului accidentului, iar acum este cercetat pentru conducerea sub influenţa substanţelor interzise.

Potrivit monitorulgalati.ro, bărbatul, de 26 de ani, s-a dovedit că avea antecedente grave.

Tânărul a fost cercetat în 2020 şi condamnat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

La sediul Poliţiei, bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

Poliţiştii l-au reţinut  pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi,  cu propunere de arestare preventivă.

 

 

×
Subiecte în articol: Galați tanar drogat
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close