Antena 3 CNN Actualitate Locale Cursurile școlare suspendate marți și miercuri în județul Ialomița

Cursurile școlare suspendate marți și miercuri în județul Ialomița

Cursurile școlare suspendate marți și miercuri în județul Ialomița
26 Feb 2018   •   22:32

Cursurile şcolare de la toate unităţile de învăţământ din judeţul Ialomiţa se suspendă marţi şi miercuri, au anunţat luni seara reprezentanţii ISU Ialomiţa.

Purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt. Lăcrămioara Chirea, a declarat pentru AGERPRES că "decizia a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa după consultarea cu directorii unităţilor şcolare".

"Având în vedere condiţiile meteorologice extreme de pe raza judeţului Ialomiţa, cursurile şcolare vor fi suspendate marţi şi miercuri", a precizat sursa citată.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Ialomiţa hotărâse luni după-amiază că activitatea din unităţile de învăţământ din judeţ se va desfăşura marţi după programul normal.

"În urma şedinţei Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din data de 26 februarie şi a evoluţiei fenomenelor meteorologice, s-a hotărât pentru ziua de marţi, 27 februarie a.c., ca activitatea instructiv-educativă în unităţile de învăţământ din judeţul Ialomiţa să se desfăşoare după programul normal", declarase inspectorul general al IŞJ Ialomiţa, prof. Rodica Luminiţa Barcari.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: elevi şcoli
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close