Antena 3 Actualitate Locale ”Dana este eroul nostru”. Cum este așteptată o asistentă după 2 săptămâni de luptă pe ”frontul COVID-19”

”Dana este eroul nostru”. Cum este așteptată o asistentă după 2 săptămâni de luptă pe ”frontul COVID-19”

de L.D.    |    27 Apr 2020   •   13:09
”Dana este eroul nostru”. Cum este așteptată o asistentă după 2 săptămâni de luptă pe ”frontul COVID-19”
Sursa foto: facebook

Un video emoționant a apărut zilele acestea pe pagina oficială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botosani.

"Dana este eroul nostru! În calitate de asistent medical a îngrijit primii bolnavi infectați cu noul coronavirus SARS CoV 2, internați la Spitalul Judetean de Urgență Mavromati Botoșani. În tot acest timp, preventiv, a stat departe de familie. Timp de 27 de ani, de cand sunt militar, ea s-a rugat sa mă întorc sănătos la familia mea. De data aceasta eu sunt cel care a așteptat-o acasă, cu sufletul la gura"- este mărturia colegului nostru, plt.adj.șef Costel Pănescu.

Momentul în care soția lui, Dana Pănescu, s-a întors acasă după două săptămâni de luptă pe "frontul Covid - 19" a fost surprins de fiica lor, studentă la medicină.

Îi urăm și noi multă sănătate, putere de muncă și îi mulțumim pentru efortul depus!

Noi suntem la datorie pentru voi!

Voi stați acasă pentru noi!” a fost mesajul postat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botosani pe rețeaua socială. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close