Antena 3 CNN Actualitate Locale Dana, o tânără mămică din Alexandria şi directoare de grădiniţă, a fost găsită moartă în casă

Dana, o tânără mămică din Alexandria şi directoare de grădiniţă, a fost găsită moartă în casă

Dana Neaţă, o tânără în vârstă de 39 de ani, din Alexandria, mamă a doi băieţi şi directoarea unei grădiniţe, a fost găsită moartă în casă.

Dana, o tânără mămică din Alexandria şi directoare de grădiniţă, a fost găsită moartă în casă
Sursa foto: Facebook
de Mihaela Nedelcuţă    |    11 Apr 2021   •   14:50

Dana era directoarea Grădiniţei Ion Creangă (Germino) din Alexandria, iar înainte de a-şi pune capăt zilelor a organizat totul pentru a nu fi descoperită, dar nici pentru ca cei doi copii să fie martori.

Astfel, tânăra i-a dus pe cei doi copii la ţară, în comuna Orbeasca, apoi s-a întors acasă şi a lăsat un bilet de adio pentru soţul ei, în care i-a cerut să aibă grijă de copii.

Potrivit unor surse, femeia nu avea probleme cunoscute, nici de sănătate şi nici în familie care să o determine să recurgă la gestul extrem.

După ce a scris biletul de adio, tânăra şi-a pus capăt zilelor, iar cel care a descoperit tragedia a fost chiar soţul ei. Bărbatului i-a venit rău când a văzut-o pe mama copiilor săi fără suflare şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din nefericire, medicii chemaţi de urgenţă în ajutor nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe tânăra mămică.

×
Subiecte în articol: alexandria Teleorman Dana Marin
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close