Antena 3 CNN Actualitate Locale ”O să ne lipsească zâmbetul tău molipsitor!” Ea este Daria, adolescenta de 16 ani moartă chiar în Sâmbăta Mare

”O să ne lipsească zâmbetul tău molipsitor!” Ea este Daria, adolescenta de 16 ani moartă chiar în Sâmbăta Mare

Daria este tânăra de 16 ani care a murit după ce a fost aruncată prin parbrizul mașinii în care se afla, chiar în Sâmbăta Mare.

”O să ne lipsească zâmbetul tău molipsitor!” Ea este Daria, adolescenta de 16 ani moartă chiar în Sâmbăta Mare
Sursa foto: Facebook / Крістіан Банта
de Laura Dinu    |    19 Apr 2023   •   14:57

Totul s-a întâmplat în Berbești, Maramureș. Mașina era condusă de un tânăr de 20 de ani, care consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Acesta avea 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Din păcate, acesta nu s-a urcat singur în mașină, ci însoțit de trei minori: un băiat de 16 ani, altul de 17 ani și o adolescentă de 16 ani.  

La un moment dat, tânărul a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de un podeț din beton. Toți cei patru tineri au fost grav răniți, scrie vasiledale.ro

Daria însă a fost cea mai afectată. Adolescenta a fost aruncată de pe bancheta din spate a mașinii, prin parbriz.  

Echipajul de pe ambulanță a transferat-o de urgență la spitalul din Baia Mare. Acolo, medicii au operat-o, însă tânăra și-a pierdut viața seara trecută.  

”Zbor lin spre stele, Daria, suflet drag!!! O să ne lipsească zâmbetul tău molipsitor!! 

Am sperat până în ultima clipă la o minune... 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată a ființei iubite. Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. Ai plecat prea devreme, mult prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. 

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. 

Nu te vom uita niciodata, înger drag!!!  

Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul, iar familiei multă, multă putere, și Dumnezeu să vă aline durerea nemărginită prin pierderea acestei ființe dragi”, a scris o prietenă de-a Dariei pe o rețea socială.  

×
Subiecte în articol: Berbești Maramureș
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close