Antena 3 CNN Actualitate Locale David, copilul de 2 ani dispărut în Floreşti, a fost găsit mort

David, copilul de 2 ani dispărut în Floreşti, a fost găsit mort

David Alexandru Lăcătuş, copilul de doi ani dispărut seara trecută în Floreşti, judeţul Cluj, în timp ce se juca cu alţi copii pe malul râului Someş, a fost găsit mort, în această dimineaţă.

David, copilul de 2 ani dispărut în Floreşti, a fost găsit mort
Sursa foto: IPJ Cluj
de Alin Tarnovschi    |    22 Mai 2021   •   08:32

Copilul de doi ani dat dispărut vineri după-amiază din localitatea Florești, județul Cluj, a fost găsit mort în această dimineaţă.

Potrivit IPJ Cluj, astăzi, în jurul orei 7.30, un voluntar angrenat în efectuarea căutărilor a găsit copilul agățat în albia râului, la o distanță de aproximativ 20 de metri de la locul dispariției.

"Identificarea acestuia a fost posibilă în urma scăderii debitul de apă. În acest fel, cadavrul copilului a ieșit la suprafață", a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Peste 100 de polițiști, jandarmi și pompieri au căutat vineri copilul, notează Mediafax.

Poliția Cluj a fost sesizată că Lăcătuș David Alexandru, în vârstă de 2 ani, a ieșit, vineri după-amiază, din locuința sa, din localiatea Florești, pentru a se juca cu alți copii în zona râului Someș și nu a mai fost găsit.

Căutările au fost sistate, noaptea trecută, din cauza întunericului şi a condiţiilor nefavorabile, după ore întregi de eforturi depuse de cei peste 100 de salvatori.

"Căutările s-au desfășurat în dispozitiv integrat, constituit din peste 100 de polițiști, jandarmi și pompieri. Echipajele ISU au efectuat căutări în avalul râului din apropierea zonei unde a fost semnalată dispariția copilului, până la lăsarea întunericului. Mâine dimineață (sâmbătă- n.r.) se vor relua căutările de către echipajele de pompieri cu două bărci de căutare-salvare", a anunțat, vineri seara, ISU Cluj.

×
Subiecte în articol: floresti Cluj
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close