Antena 3 CNN Actualitate Locale De unde a fost cumpărată otrava folosită în blocul groazei de la Timişoara: patronul a mărturisit faptele

De unde a fost cumpărată otrava folosită în blocul groazei de la Timişoara: patronul a mărturisit faptele

De unde a fost cumpărată otrava folosită în blocul groazei de la Timişoara: patronul a mărturisit faptele
19 Noi 2019   •   10:30

Avocatul administratorului firmei de deratizare Bistim Dera a precizat că substanţele folosite la deratizare şi dezinsecţie au fost cumpărate ilegal de pe piaţa neagră.

Sorin Buţă, patronul firmei de deratizare Bistim Dera, a fost audiat pe parcursul nopţii, iar marţi dimineaţă a fost reţinut pentru 24 de ore. El va fi prezentat în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă. 

„Audierile au durat până la ora 5 dimineaţă, a adoptat poziţia unică ce îl avantaja la momentul de acuma, respectiv să recunoască împrejurările exact cum s-au petrecut. De unde a cumpărat respectivele pastile, care aveau o doză de concentraţie mai mare decât cea care se foloseşte uzual pentru deratizarea în apartamente. Nu le-a procurat legal, le-a cumpărat de pe piaţa neagră. Dar de la un tip care lucrează la o firmă de profil. Ştia de substanţele astea, le-a mai folosit la un moment dat la un hotel, în urmă cu o lună, a avut efecte foarte pozitive. Patronul de la hotel chiar doreşte să golosească toate camere din hotel şi să mai facă o deratizare. A cumpărat aceste pastile pentru hotel. Erau mai puternice faţă de cele folosite uzual”, scrie Adevărul.

Citește Și Surse: Administratorul care a făcut deratizarea blocului din Timișoara şi-a recunoscut faptele

×
Subiecte în articol: piata neagra deratizare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close