Antena 3 CNN Actualitate Locale Dealer de droguri din România, prins în flagrant când ridica un colet trimis, cu autocarul, din Spania

Dealer de droguri din România, prins în flagrant când ridica un colet trimis, cu autocarul, din Spania

Doi dealeri de droguri din Oradea au fost arestați preventiv, după ce asupra lor au fost găsite cantități importante de canabis. Unul dintre inculpați a fost prins în flagrant când ridica un colet cu droguri trimis, cu autocarul, din Spania.

Dealer de droguri din România, prins în flagrant când ridica un colet trimis, cu autocarul, din Spania
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    27 Ian 2023   •   22:34

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Oradea au dispus reţinerea a doi inculpați, cercetați pentru trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc.

Procurorii au probe că cei doi au comercializat în repetate rânduri canabis consumatorilor de pe raza județului Bihor, scrie Mediafax.

Citeşte şi: Procurorii DIICOT au preluat ancheta prăjiturilor cu droguri de la Râmnicu Vâlcea

Unul dintre inculpați a fost prins în flagrant, joi, în timp ce ridica un colet ce conținea 811 grame de canabis, comandat din Spania și trimis prin intermediul unui autocar în România.

În urma a patru percheziţii domiciliare a fost descoperită şi ridicată cantitatea de 206 grame de canabis.

În cursul zilei de vineri, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați pentru o perioadă de 30 de zile.

×
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close