Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Iuliana, tânără mamă însărcinată şi cu doi copilaşi, care a murit la doar 26 de ani din cauza sărăciei

Ea este Iuliana, tânără mamă însărcinată şi cu doi copilaşi, care a murit la doar 26 de ani din cauza sărăciei

O tânără mămică din Vaslui a murit luând cu ea propriul îngeraş şi lăsând în urma ei alţi doi micuţi. Asociaţia „Născută Înger” face un apel pentru ajutorarea familiei greu încercate.

Ea este Iuliana, tânără mamă însărcinată şi cu doi copilaşi, care a murit la doar 26 de ani din cauza sărăciei
Sursa foto: Vremea Noua
07 Noi 2022   •   10:19

La doar 26 de ani, Iuliana Dragnea a ajuns prea târziu la spital. Tânăra însărcinată în patru luni, a început să se simtă foarte rău pe 4 noiembrie, având stări de sufocare.

Soţul ei a sunat la Ambulanţă, iar cadrele medicale au constatat cã femeia este în stare gravă şi au transportat-o la spitalul din Bârlad.

A fost imediat internată la Obstreticã Ginecologie, unde i s-a pus diagnosticul de pneumonie bilaterală interstitială acută. Potrivit analizelor, femeia era bolnavă de mai multă vreme, iar imunitatea sa era aproape de zero. 

Din cauza lipsurilor materiale şi-a neglijat constant sănătatea şi a amânat să facă un control medical.

În scurt timp a fost intubată, dar în mai puţin de 24 de ore, în seara de 5 noiembrie, a murit la ATI. 

Vestea morţii ei a ajuns acasă, în comuna Epureni din Vaslui, unde soţul - şi el bolnav de inimă - a fost în stare de şoc la aflarea veştii, notează Vremea Nouă

Sprijin pentru înmormântarea Iulianei şi a pruncului său

Familia Iulianei – soţul şi cei doi copii (o fetiţă de 5 ani şi un băieţel de 2 ani), este una dintre cele mai necăjite din comună, nici nu au cu ce o îngropa pe Iuliana si pruncul din pântecele ei, mort. 

„Au nevoie de haine, sicriu, de scos din spital, masină mortuară pentru deplasarea în comuna Epureni, orice ajutor este binevenit. Vrem să le fim aproape în aceste momente grele, împreunã cu cine poate ajuta, astfel încât, Iuliana sã poatã fi înmormântatã creştineşte şi apoi să avem grijă de micuţii săi!”, a anunţat Carmen Suciu, membru fondator al Asociatiei „Născută Înger”, care s-a implicat în acest caz extrem de trist! 

Cei care doresc să ajute au la dispoziţie următoarele conturi, precum şi numărul de telefon al mătuşii Iulianei.

  • RO72 RNCB 0260 0032 5780 0003 – BCR Bârlad (în Euro) pe numele Neculitã Mariana
  • RO 92 RNCB 0502 0031 1775 0001 – BCR Bârlad (în Ron) pe numele Neculitã Ion

Telefon: 0751 889 134 - Mariana Neculitã

×
Subiecte în articol: Vaslui
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close