Antena 3 CNN Actualitate Locale Decizie controversată: proxenet trimis la muncă în folosul comunității chiar printre copii

Decizie controversată: proxenet trimis la muncă în folosul comunității chiar printre copii

Decizie controversată a judecătorilor din Prahova. Un tânăr condamnat pentru proxenetism a fost trimis să muncească în folosul comunității la o școală din Bușteni. Individul a câștigat împreună cu alți patru complici peste 300.000 de euro, după ce obligau tinerele să se prostitueze în România și în Austria.

Decizie controversată: proxenet trimis la muncă în folosul comunității chiar printre copii
Sursa foto: hepta
22 Mai 2020   •   10:20

Bărbatul, alături de alți patru complici, au câștigat sume impresionante de pe urma fetelor care practicau prostituția. 

Aceștia au fost trimiși către DIICOT în noiembrie 2018, iar dreptul de judecare al dosarului a revenit Tribunalului Prahova. După 1 an și 5 luni, judecătorii au dat sentința, iar pedepsele sunt de 2 ani și 7 luni, cu suspendare, pentru fiecare inculpat. 

În plus, au fost obligați de aceeași instanță să presteze muncă în folosul comunității, drept pedeapsă complementară. 3 dintre ei au fost trimiși la Primăria din Comarnic, unul la Primăria din Cocorăștii Mislii, iar ultimul, la Școala Generală din Bușteni. 

Nu este prima dată când judecătorii prahoveni decid să trimită proxeneți sau pedofili să muncească în folosul comunității la unități de învățământ. 

×
Subiecte în articol: busteni proxenetism
Parteneri
A apărut şi al treilea denunţător al grupării Coldea
x close