Antena 3 CNN Actualitate Locale Decizie luată în cazul elevei bătute fără milă la Colegiul „Ioan Slavici” din Satu Mare

Decizie luată în cazul elevei bătute fără milă la Colegiul „Ioan Slavici” din Satu Mare

Decizie luată în cazul elevei bătute fără milă la Colegiul „Ioan Slavici” din Satu Mare
Sursa foto: foto: Pexels
22 Feb 2018   •   09:46

Eleva de la Colegiul Național „Ioan Slavici”, care s fost bătută cu brutalitate în apropierea insituției de învățământ, ar fi avut o legătură cu un fost iubit al celei care a agresat-o, acesta fiind principalul motiv al conflictului. 

Potrivit primelor informații, eleva a fost bătută după ce a postat pe Facebook o imagine în care apărea fostului iubit al uneia dintre agresoare. 

Călin Durla, inspectorul șef al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare a spus că s-a luat o decizie în acest caz, și anume ca sancțiunile aplicate agresoarelor să fie destul de drastice. Se poate ajunge și până la exmatricularea acestora. 

„Chiar dacă acest incident nu a avut loc în incinta școlii, noi nu putem tolera astfel de cazuri. Faptul că în acest incident au fost implicate eleve este intolerabil. La nivelul celor două școli se desfășoară verificări, sunt audiate elevele dar și părinții acestora. Așteptăm rezultatele acestor analize. Vreau să vă spun că în cazul elevelor de la Slavici, sancțiunile pot merge pănă la exmatriculare. Cerem sancțiuni drastice în acest caz”, a spus Călin Durla, inspectorul șef al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, conform satmareanul

×
Subiecte în articol: decizie Satu Mare

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close