Antena 3 CNN Actualitate Locale Degajări de fum la un spital de copii din Timișoara | A fost activat planul Roşu de intervenţie

Degajări de fum la un spital de copii din Timișoara | A fost activat planul Roşu de intervenţie

Au fost degajări de fum, sâmbătă dimineață, la Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu” din Timișoara. A fost activat planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Timiş.

de Andreea Ştefan    |    03 Dec 2022   •   08:54

UPDATE: După efectuarea recunoașterii s-a constatat că erau evacuări de heliu, provenite de la instalația de răcire a unui aparat RMN, situat la parterul clădirii.

---

Este vorba despre un incendiu la Sector RMN.

A fost activat planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Timiş.

”În data de 03.12.2022, ora 07:37 am fost solicitați să intervenim în urma unei degajări de fum la Spitalul Louis Țurcanu, secția Pediatrie.

La locul evenimentului au fost trimise următoarele forțe și mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara: O autospecială de primă intervenție și comandă, trei autospeciale de stingere, 2 autoscări mecanice, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, 2 ambulanțe SMURD, cu 28 de subofițeri. În urma recunoașteri fumul provenea de la aparatul de R.M.N. situat la paterul clădirii, nu au fost persoane rănite sau intoxicate cu fum.

Cu ora 7:45 a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Din fericire, nicio persoană nu necesită îngrijiri medicale”, a transmis ISU Banat, potrivit debanat.ro.

Un număr de 46 de copii și 42 de adulți au fost evacuați și relocați.

×
Subiecte în articol: Timișoara spital
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close