Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Denisa, tânăra însărcinată moartă după o "simplă răceală" la Satu Mare

Ea este Denisa, tânăra însărcinată moartă după o "simplă răceală" la Satu Mare

Denisa, tânăra însărcinată în şase luni, a murit, astăzi, la spitalul din Satu Mare, acolo unde a ajuns în urmă cu şase zile cu o "simplă răceală".

Ea este Denisa, tânăra însărcinată moartă după o "simplă răceală" la Satu Mare
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    16 Oct 2021   •   19:31

Denisa a ajuns la spitalul din Satu Mare, în urmă cu şase zile, atunci când soţul ei a dus-o pentru că ar fi tuşit şi îi curgea nasul.

Mai mult, tânăra însărcinată în şase luni a fost testată de şase ori pentru infecţia cu COVID-19, de fiecare dată rezultatul fiind negativ. La al şaptelea test, rezultatul ar fi fost pozitiv.

Rudele nu îşi explică cum tânăra s-a stins din viaţă, la fel ca şi bebeluşul nenăscut, mai ales că a vorbit la telefon cu soţul ei, cu numai câteva ore înainte să ajungă la Terapie Intensivă, după ce i s-a făcut rău.

Membrii familiei se declară revoltați de faptul că o tânără de 20 de ani, însărcinată în luna a șasea, a ajuns, în urmă cu șase zile la spital, iar în urmă cu o oră a fost declarată decedată. Nici copilul pe care îl aștepta nu a supraviețuit.

Potrivit familiei, Denisa a fost adusă la spital chiar de către soț, în urmă cu șase zile, având simptome de ușoară răceală. Tânara tușea, au spus aparținătorii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

O tânără însărcinată şi bebeluşul ei au murit la spitalul din Satu Mare, mascaţii chemaţi de medici să îi oprească rudele

Soțul susține că a vorbit cu Denisa în această dimineață, aceasta se simțea bine și dorea să se întoarcă acasă. După câteva ore însă, tânăra se afla deja în comă indusă, intubată și mutată pe secția de Terapie Intensivă.

Familia susține că tânăra a avut șase teste Covid-19 negative, iar un al șaptelea test a venit înapoi pozitiv.

Aparținătorii sunt supărați și pe faptul că nu s-a cerut acordul familiei pentru intubarea tinerei, care a ajuns pe secția de Terapie Intensivă, notează presasm.ro.

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close