Antena 3 CNN Actualitate Locale Denisa, o tânără mămică a doi copii, a murit brusc, în drum spre spitalul din Zalău

Denisa, o tânără mămică a doi copii, a murit brusc, în drum spre spitalul din Zalău

Denisa, o tânără în vârstă de numai 24 de ani, mămică a doi copii, a murit brusc, în drum spre spitalul din Zalău, după ce a început să se simtă rău în timp ce se afla acasă.

Denisa, o tânără mămică a doi copii, a murit brusc, în drum spre spitalul din Zalău
Sursa foto: Facebook / Denisa Olar
de Alin Tarnovschi    |    06 Iul 2021   •   19:55

Denisa, tânăra mămică a doi copii, din comuna Buciumi, judeţul Sălaj, s-a stins din viaţă sâmbătă seară, 3 iulie 2021, după ce a început brusc să se simtă rău.

Familia a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar o ambulanţă a transportat-o pe Denisa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Pe drum, starea Denisei s-a înrăutăţit, iar inima ei s-a oprit. Medicii au încercat timp de câteva zeci de minute să o readucă la viaţă, însă a fost prea târziu. Inima Denisei s-a oprit pentru totdeauna.

Denisa era mamică a doi copii, o fetiţă de aproape şase ani şi un băiat în vârstă de patru ani. Viaţa ei a fost una fericită până în toamna anului trecut, atunci când, după ce s-a simţit rău şi a mers la medic, a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Tânăra din comuna sălăjeană Buciumi a urmat un tratament la o clinică din Cluj-Napoca, iar ulterior a fost internată la spitalul din Zalău.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Denisa, tânăra mămică a doi copii, a murit în drum spre spitalul din Zalău

În ciuda diagnosticului crunt, dar cu speranţă şi cu tratamentul urmat la Cluj şi Zalău, Denisa început să se simtă mai bine şi chiar era fericită că analizele medicale erau bune, notează sportulsalajean.ro.

"A murit în ambulanță în drum spre spitalul din Zalău. Era undeva pe la ora 22, 23. Denisa a fost o fată minunată. Un om jos pălăria. Până acum era foarte bine, râdea, glumea și îmi spunea că analizele i-au ieșit bine. Săptămâna viitoare urma să ne vedem. Ce rău doare. Am iubit-o foarte mult", a declarat Iuliu, unul dintre prietenii Denisei, pentru jurnaliştii de la Sportul Sălăjean.

Mai mult, una dintre surorile Denisei s-a stins din viaţă, anul trecut, tot din cauza unei boli incurabile.

×
Subiecte în articol: Buciumi Salaj
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close