Antena 3 Actualitate Locale Descoperire incredibilă în lacul din Poiana Brașov. „O parte dintre acestea deţin unităţi de cazare, restaurante”

Descoperire incredibilă în lacul din Poiana Brașov. „O parte dintre acestea deţin unităţi de cazare, restaurante”

03 Noi 2018   •   12:30
Descoperire incredibilă în lacul din Poiana Brașov. „O parte dintre acestea deţin unităţi de cazare, restaurante”
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com

Lacul din Poiana Brașov este plin de deșeuri. Așa și-au dat seama și autoritățile cum zeci de hoteluri și pensiuni din zonă nu au contracte de salubrizare, așa că gunoiul ajunge direct pe fundul lacului.

„Ceea ce constatăm în ultima perioadă: pădurea din jurul staţiunii este plină de deşeuri, o curăţăm, după care, imediat, cineva – e clar că cineva din staţiune, nu de altundeva, aduce din nou deşeuri”, a declarat Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria municipiului Braşov.

Un număr de 23 de societăţi şi 18 persoane fizice autorizate ori întreprinderi individuale nu au contract de salubrizare.

„O parte dintre acestea deţin unităţi de cazare, restaurante, toate deşeurile produse în urma activităţii lor economice sunt duse undeva”, a explicat Sorin Toarcea.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close