Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire macabră: Cadavru decapitat, găsit în județul Olt. Cine este victima

Descoperire macabră: Cadavru decapitat, găsit în județul Olt. Cine este victima

Descoperire macabră: Cadavru decapitat, găsit în județul Olt. Cine este victima
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    03 Oct 2017   •   11:25

UPDATE 11.25 - Anchetatorii au descoperit în urma căutărilor capul cadavrului găsit marţi dimineaţă pe un drum din Brastavăţu, la aproximativ 20-30 metri de trup. 

IPJ Olt a confirmat că anchetatorii au descoperit capul victimei, aşteptându-se ca şi medicul legist să ajungă la faţa locului, în funcţie de constatările acestuia fiind anunţaţi procurorii, potrivit adevarul.ro

Cadavrul s-a stabilit că este al unui tânăr de 14 ani, din localitate, care locuia cu tatăl său, mama acestuia, despărţită de tatăl băiatului, fiind domiciliată într-o altă localitate. 

----------------------------

Știrea inițială 10.03

O descoperire macabră a spulberat liniştea unei localităţi din Olt: cadavrul unei persoane, din care lipseşte capul, a fost văzut la câţiva metri de ultima casă dintr-o localitate din Olt. 

Un cetăţean a sesizat autorităţile, marţi-dimineaţă, că la marginea localităţii a fost descoperit cadavrul unei persoane, potrivit adevarul.ro.

„Se confirmă, într-adevăr. Este un cadavru, îi lipseşte capul, este aruncat, practic, în drum, la vreo trei-patru metri de gardul ultimei case. Deocamdată nu ştim mai multe. Nu a dispărut nicio persoană, nu ştim de aşa ceva. Nu a fost identificat, aşteptăm criminaliştii“, a declarat Cici Constantin Oprea, primarul localităţii Brastavăţu.  
 

×
Subiecte în articol: decapitat Olt cadavru
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close