Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire macabră. Fostul contabil al Episcopiei Hușilor, găsit spânzurat în locuința sa din Iași

Descoperire macabră. Fostul contabil al Episcopiei Hușilor, găsit spânzurat în locuința sa din Iași

Fostul contabil de la Episcopia Hușilor, Marius Cătălin Genes, s-a spăzurat ieri, în locuința sa, din municipiul Iași. Trupul neînsuflețit a fost descoperit ieri de un apropiat, care a sunat la 112.

Descoperire macabră. Fostul contabil al Episcopiei Hușilor, găsit spânzurat în locuința sa din Iași
06 Ian 2020   •   15:50

Purtătorul de cuvănt al IPJ Iași, Oana Bîlea, a precizat faptul că în acest caz a început o cercetare penală, pentru ucidere din culpă. Marius Genes avea 48 de ai și, de un an de zile, fusese demis din funcția de contabil al Episcopiei Hușilor, scrie vremeanoua.ro.

Acesta fusese găsit cu o serie de nereguli, între care și faptul că luase o sumă importată de bani de la preot paroh, căruia îi promisese că îi va da materiale de construcții, ca să își repare biserica. Între timp, banii și-au pierdut urma, iar biserica de la Chersăcosu a rămas în ruină. Genes, care a fost în trecut și consilier local în CL Huși, era cercetat pentru aceste acuze. Apropiații săi spun că, în ciuda necazurilor în care singur s-a băgat în ultimii ani, acesta nu era nu om rău, însă s-a lăsat tentat de bani.

“Avea păcate, ca noi toți. Banul e ochiul dracului, știm asta. Nu are nimeni de ce să îl judece acum, pentru că nimeni nu e perfect. Avea, totuși, și o viață înainte, ca să repare ceea ce a greșit. Nu a fost o decizie bună, să încheie socotelile cu viața. Putea rezolva totul”, au spus apropiații. Tot ei au confirmat faptul că Marius Genes, apăsat de problemele cu legea, a mai amenințat în trecut că vrea să își pună capăt zilelor.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close