Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire macabră în București! Cadavrul unui bărbat, găsit într-un taxi. Polițiștii au reușit să-l identifice

Descoperire macabră în București! Cadavrul unui bărbat, găsit într-un taxi. Polițiștii au reușit să-l identifice

Descoperire macabră în București! Cadavrul unui bărbat, găsit într-un taxi. Polițiștii au reușit să-l identifice
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Mai 2017   •   12:29

Update: Bărbatul găsit mort în taxi a fost identificat de polițiști, drept Mihai D., în vârstă de 43 de ani. În aceste momente, trupul neînsuflețit al bărbatului se află la IML pentru autopsie. În paralel, polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs decesul.

Știre inițială: Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit mort, într-un taxi, pe o stradă din Capitală, din Sectorul 4.

Autoturismul staționa, de cel puțin o zi, în spaţiul verde din spatele casei unui cunoscut cântăreț de muzica de petrecere. Este vorba de Florin Salam. Abia seara trecută un vecin s-a apropiat si a descoperit cadavrul. Politiştii au deschis o anchetă de moarte suspectă şi încearcă să afle şi identitatea decedatului.

Bărbatul necunoscut se afla pe scaunul din dreapta şoferului, acoperit cu o pătură, iar maşina nu era încuiată. Acest fapt îi face pe locuitorii din zonă să bănuiască existenţa unei crime.

În functie de rezultatul autopsiei, polițiștii vor decide dacă decesul a survenit din cauză medicală sau dacă este vorba de o crimă.

Trupul bărbatului a fost ridicat de criminalişti şi transportat la Institutul de Medicină Legală.

×
Subiecte în articol: descoperire macabra gasit mort sectorul 4
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close