Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire macabră în Satu Mare. O femeie ucisă și ascunsă în portbagajul unei mașini, găsită după patru zile

Descoperire macabră în Satu Mare. O femeie ucisă și ascunsă în portbagajul unei mașini, găsită după patru zile

Descoperire macabră în Satu Mare. O femeie ucisă și ascunsă în portbagajul unei mașini, găsită după patru zile
de S.T.    |    18 Iul 2017   •   15:35

Un bărbat din municipiul Satu Mare a fost reţinut de procurori după ce este suspectat că a omorât din gelozie o femeie şi a abandonat-o în portbagajul unui autoturism, unde a stat mai multe zile, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, transmis marţi Agerpres.

„În noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul Meszaros Zsombor, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate. Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul Meszaros Zsombor în portbagaj iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de 17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia”, precizează procurorii.

Din probele administrate de procurori a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla acesta.

Bărbatul a fost prezentat judecătorilor de la Tribunalul Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close