Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire macabră la marginea oraşului Giurgiu. Oamenii s-au îngrozit de ce au găsit în iarbă

Descoperire macabră la marginea oraşului Giurgiu. Oamenii s-au îngrozit de ce au găsit în iarbă

Descoperire macabră la marginea oraşului Giurgiu. Oamenii s-au îngrozit de ce au găsit în iarbă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Aug 2016   •   18:47

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă după ce cadavrul unui giurgiuvean a fost descoperit într-o zonă de vegetaţie la marginea municipiului, în apropierea drumului de centură care face legătură cu Vama Giurgiu, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

'Două persoane care treceau miercuri, 3 august, prin zona situată în apropierea ultimului rând de blocuri de la marginea locuită a municipiului Giurgiu, într-o zonă de vegetaţie situată lângă drumul de centură al oraşului (care face legătura cu Vama Giurgiu şi cu stadionul municipal, n.r.) au sesizat un puternic miros de cadavru în putrefacţie şi au sunat la 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţişti şi criminalişti care au constatat că mirosul provenea de la un cadavru aflat în stare avansată de putrefacţie', a declarat Cristian Şuţă.

Potrivit acestuia, în urma cercetărilor s-a stabilit, după documentele de identitate găsite asupra cadavrului, că cel găsit decedat era un giurgiuvean care locuia într-un cartier mărginaş al oraşului şi era cunoscut de către apropiaţi ca un consumator de băuturi alcoolice.

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean Giurgiu pentru stabilirea cauzelor decesului. Potrivit anchetatorilor, deocamdată nu au fost găsite urme de violenţă şi este posibil ca acesta să fi decedat 'pe fondul consumului de alcool şi al temperaturilor caniculare din ultima perioadă manifestate la Giurgiu sau pe fondul unor afecţiuni mai vechi'.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: descoperire macabra vegetatie cadavru
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close