Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire macabră lângă un iaz comunal. Trupul unui bărbat dispărut de nouă ani a apărut din senin de Buna Vestire

Descoperire macabră lângă un iaz comunal. Trupul unui bărbat dispărut de nouă ani a apărut din senin de Buna Vestire

Descoperire macabră lângă un iaz comunal. Trupul unui bărbat dispărut de nouă ani a apărut din senin de Buna Vestire
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Mar 2016   •   20:09


Clipe de groază pentru nişte săteni din comuna Păltiniş, judeţul Botoşani. Bărbaţii au mers să prindă peşte, de Buna Vestire, chiar în iazul din localitate.

Însă, printre stufăriş, au dat de cadavrul unui bărbat în stare avansată de putrefacţie. Anchetatorii sosiţi la faţa locului cred că este corpul unui bărbat dispărut de nouă ani de zile.

De loc din satul Griviţa, Gheorghe Volschi, 51 de ani, plecase la priveghiul unui sătean decedat, a cărui casă se afla în apropierea iazului, iar de atunci nu s-a mai ştiut nimic de el. Poliţia a fost anunţată abia în a treia zi de la dispariţie de către iubita bărbatului.

„A fost verificată fişa bărbatului, iar fragmentele din îmbrăcăminte corespund cu hainele menţionate atunci. S-a luat deja legătura cu rudele celui dispărut, care urmează să facă recunoaşterea”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt în cadrul IJP, potrivit Monitorului de Botoşani.

 

×
Subiecte în articol: descoperire macabra barbat disparut
Parteneri
Incendiu într-o hală cu produse petroliere, în Ploieşti
x close