Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire surpriză într-un tren din România. Ce s-a găsit la un punct de frontieră

Descoperire surpriză într-un tren din România. Ce s-a găsit la un punct de frontieră

În timpul unui control de rutină asupra unui tren internațional ce circula pe ruta București - Sofia au fost descoperiți doi cetăţeni din Sri Lanka, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Bulgaria.

Descoperire surpriză într-un tren din România. Ce s-a găsit la un punct de frontieră
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Dec 2019   •   14:53

Potrivit ITPF Giurgiu, în data de 24 decembrie, în jurul orei 13,30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu feroviar, pe sensul de ieşire din ţară, în urma controlului efectuat de către poliţiştii de frontieră asupra unui tren care circula pe ruta Bucureşti- Sofia, au fost descoperite ascunse, în toaleta unui vagon, două persoane, o femeie şi un bărbat.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele descoperite ascunse sunt cetăţeni din Sri Lanka, în vârstă de 46 de ani. Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă în Grecia pentru a se angaja.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar persoanele au fost predate la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Giurgiu, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Giurgiu
Parteneri
x close