Antena 3 CNN Actualitate Locale Destinul unui afacerist din Bârlad care și-a violat propria fiică timp de 2 ani. Își adormea soția cu somnifere ca să profite de copilă

Destinul unui afacerist din Bârlad care și-a violat propria fiică timp de 2 ani. Își adormea soția cu somnifere ca să profite de copilă

Un bărbat din Bârlad a murit sâmbătă în spital, după ce s-a spânzurat.

Destinul unui afacerist din Bârlad care și-a violat propria fiică timp de 2 ani. Își adormea soția cu somnifere ca să profite de copilă
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iun 2021   •   10:27

Bărbatul era arestat și la aflarea veștii că a fost condamnat pentru violarea, timp de 2 ani, a fiicei sale în vârstă de 13 ani, a decis să își pună capăt zilelor, în celulă. Individul își adormea soția cu somnifere pentru a abuza de copilă.

Bărbatul de 44 de ani, om de afaceri în Bârlad, a murit sâmbătă în Spitalul Județean Vaslui. El fusese condamnat la 15 ani de închisoare pentru violarea propriei fiice, în vârstă de 13 ani scrie Vremea Nouă.

Individul a fost salvat inițial din ștreang după ce a fost resuscitat timp de 20 de minute și a fost dus în comă profundă la spital.

Mama a găsit descoperit totul în telefonul fiicei

 

Bărbatul a început să-și violeze propria fiică pe când aceasta avea 13 ani și a abuzat de ea timp de 2 ani, timp în care o amenința că o va omorî, iar el se va spânzura dacă va spune cuiva ceva.

Din rechizitoriul procurorilor reiese că individul își adormea soția cu somnifere, pe care i le punea în apă sau mâncare, pentru a putea apoi să-și abuzeze fiica.

În martie 2020, mama copilei a găsit în telefonul soțul mesaje de amenințare trimise propriei lor fiice, moment în care a întrebat-o pe copilă ce s-a întâmplat, iar aceasta i-a spus totul.

×
Subiecte în articol: viol
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close