Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi detalii despre clubul din Caracal unde minorele erau transformate în prostituate

Noi detalii despre clubul din Caracal unde minorele erau transformate în prostituate

Detalii incredibile ies la iveală despre clubul din Caracal unde minorele erau transformate în prostituate, după percheziţiile efectuate în această dimineaţă de procurorii DIICOT.

Noi detalii despre clubul din Caracal unde minorele erau transformate în prostituate
Sursa foto: sursa: Facebook
05 Feb 2020   •   14:22

Totul a ieşit la iveală după ce una dintre fetele obligate să se prostitueze în clubul din Caracal a reuşit să fugă şi s-a dus direct la Poliţie unde a povestit tot ce se întâmplă în clubul de noapte.

În această dimineaţă, procurorii DIICOT şi poliţişti, însoţiţi de luptători ai Trupelor Speciale au descins în opt locaţii, printre care şi clubul din Caracal.

Într-una dintre camerele clubului, poliţiştii au găsit cinci fete cu vârste între 15 şi 17 ani. Acestea au povestit că au familii, însă proxeneţii s-au asigurat că nu sunt căutate şi nu sunt date dispărute la Poliţie.

Mai mult, acestea erau bătute şi abuzate de proxeneţi în cazul în care protestau.

Minore obligate să danseze la bară şi să se prostitueze într-un club din Caracal

Potrivit unor surse, clubul ar funcţiona într-un spaţiu închiriat de la primărie de doi fraţi, respectiv o femeie şi un bărbat.

Clubul avea acces limitat, uşa fiind prevăzută cu videointerfon şi mai multe camere de supraveghere, astfel că doar clienţii de încredere puteau intra şi participa la show-urile organizate.

După percheziţiile de astăzi, 15 persoane au fost ridicate şi duse la sediul DIICOT pentru audieri, iar după audieri, cel mai probabil, suspecţii principali vor fi reţinuţi şi ulterior prezentaţi instanţei cu propuneri de arestare.
 

×
Subiecte în articol: Caracal
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close