Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini şi detalii exclusive despre crimele din Caracal care au îngrozit România - VIDEO

Imagini şi detalii exclusive despre crimele din Caracal care au îngrozit România - VIDEO

Imagini şi detalii exclusive despre crimele din Caracal care au îngrozit România - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
26 Iul 2019   •   14:41

Noi dezvăluiri şocante din ancheta dispariţiei celor două adolescente din Olt. Surse din investigaţie spun că una dintre fetele dispărute a sunat ieri la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă.

S-au cerut date de la STS, care a identificat aria în care s-ar fi aflat aceasta. La primele adrese nu s-a găsit nimic, abia la a patra adresă, la care oamenii legii au ajuns de dimineaţă, era mecanicul auto, în casa căruia s-au descoperit rămăşiţele umane, bijuterii şi bucăţi de haine. Există suspiciunea că victimele au fost tranşate şi arse.

Loredana Chimoiu, corespondent Antena 3, se află chiar în faţa casei acolo unde polițiștii au descoperit mai multe rămășițe umane.

''Bărbatul care a comis aceste fapte se află în continuare în interiorul locuinţei. Opt ore au trecut de când anchetatorii au intrat în această casă. Curtea s-a transformat într-un adevărat şantier. Milimetru cu milimetru s-a săpat şi s-au găsit foarte multe locuri cimentate, iar în gropile respective se pare că sunt resturi umane. În frigider s-au găsit pungi cu carne. Urmează să se stabilească dacă într-adevăr vorbim de carne provenită de la victimele acestui bărbat. În ultima jumătate de oră au început să vină aici la această casă foarte mulţi oameni. Sunt oameni cărora le-au dispărut rudele în ultima perioadă de timp şi din localităţile din imediata apropiere a Caracalului'', a transmis Loredana Chimoiu.

 

×
Subiecte în articol: crime Caracal imagini fete
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close