Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi detalii despre moartea tinerei de 17 ani din Alba: Purta un costum cu stimulare electrică

Noi detalii despre moartea tinerei de 17 ani din Alba: Purta un costum cu stimulare electrică

Fata de 17 ani care a făcut ieri infarct în timpul unui antrenament de fitness, purta un costum cu stimulare electrică, afirmă surse neoficiale. Aceasta a acuzat stări de rău, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Noi detalii despre moartea tinerei de 17 ani din Alba: Purta un costum cu stimulare electrică
Sursa foto: Gettyimages | Michael Loccisano / Staff
de Ioana Mircea    |    20 Noi 2022   •   09:42

Detalii cutremurătoare au apărut în cazul fetei de 17 ani din Alba care s-a stins ieri din viață. Potrivit unor surse neoficiale, în timp ce făcea exerciții fizice la o sală de fitness din centrul orașului, aceasta purta un costum cu stimulare electrică.

După o perioadă de timp a început să acuze din senin stări de rău. Cauza decesului pare să fie un stop cardio-respirator. Deși au resuscitat-o zeci de minute medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tinerei.

Inspectoratul Poliției Județene Alba a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească, după efectuarea necropsiei, din ce cauze exacte a decedat tânăra.

Aceasta era elevă în clasa a XI-a Colegiului Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia, fiind totodată și voluntar la Crucea Roșie Alba.

×
Subiecte în articol: Alba
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close