Antena 3 CNN Actualitate Locale Detalii șocante despre șoferul care a ucis un copil și pe mama lui pe Transfăgărășan. Cum a fost surprins de autorități în umă cu câteva săptămâni

Detalii șocante despre șoferul care a ucis un copil și pe mama lui pe Transfăgărășan. Cum a fost surprins de autorități în umă cu câteva săptămâni

Detalii șocante despre șoferul care a ucis un copil și pe mama lui pe Transfăgărășan. Cum a fost surprins de autorități în umă cu câteva săptămâni
31 Oct 2019   •   22:53

Şoferul care a lovit cu maşina joi seara un copil şi pe mama sa, care au murit în urma accidentului produs pe Transfăgărăşan, în Cârţişoara, fiind în stare de ebrietate şi fără permis, mai fusese depistat în trafic în urmă cu trei săptămâni fără permis, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

"Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal de către poliţiştii rutieri. În urmă cu trei săptămâni a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a deţine permis de conducere", a explicat Luciana Lazăr.

Unul dintre copiii accidentaţi joi seara, pe Transfăgărăşan, în Cârţişoara şi mama lui au decedat după ce au fost loviţi atât ei, cât şi un băiat, de 14 ani, de un şofer fără permis care consumase alcool, potrivit Poliţiei, Ambulanţei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Sibiu.

Conform surselor citate, singurul supravieţuitor al accidentului, băiatul de 14 ani, va fi transportat la Centrul Primiri Urgenţe (CPU) de la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

"Un copil de 7 ani prezenta traumatism cranian sever, multiple leziuni ale membrelor şi, din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Femeia, de 30 de ani, mama copilului, avea leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul, după încercările de resuscitare. Băiatul de 14 ani, cu traumatism la membrul inferior, este transportat la CPU Sibiu", a anunţat Ambulanţa Sibiu.

Un sibian de 37 de ani, din oraşul Cisnădie, a pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a lovit o femeie de 30 de ani şi doi copii, după care a intrat cu maşina într-un gard. Şoferul a fugit pe jos de la locul accidentului, însă a fost găsit de către poliţişti. În urma verificărilor s-a constatat că şoferul nu are permis de conducere şi are o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: soferul mama accident
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close