Antena 3 CNN Actualitate Locale Deţinutul care a evadat din penitenciarul Jilava a fost prins la Iaşi

Deţinutul care a evadat din penitenciarul Jilava a fost prins la Iaşi

Deţinutul care a evadat din Penitenciarul București-Jilava în urmă cu două zile a fost prins la Iași în urmă cu scurt timp.

Deţinutul care a evadat din penitenciarul Jilava a fost prins la Iaşi
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    23 Dec 2022   •   16:24

Deținutul Gabriel Alexandru Panciș (fost Rotaru), în vârstă de 31 de ani, condamnat definitiv la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, a fost preluat de către autorități și urmează să fie depus în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Iași.

Potrivit Poliției Iași, vineri, în jurul orei 15.00, o patrulă din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași a depistat în Gara Centrală din municipiul Iași pe un bărbat, de 31 de ani, deținut în Penitenciarul București Jilava.

Reamintim că în urmă cu două zile deținutul a plecat din penitenciar cu permisie şi nu a mai revenit în detenție la ora stabilită. 

Au fost alertate apoi structurile naționale, atât Jandarmeria Română, cât și Poliția de Frontieră, pentru a-l identifica.

Deținutul este clasificat la regimul deschis şi mai avea 6 luni de detenție de executat

"Neprezentarea din permisiunea ieșirii din penitenciar la ora stabilită este asimilată infracțiunii de evadare și se pedepsește, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani”, au anunțat reprezentanții penitenciarului

 

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close