Antena 3 CNN Actualitate Locale Dezvăluiri șocante în cazul triplului asasinat din Brașov! Ce a discutat cu soția cu puțin timp înainte de crimă

Dezvăluiri șocante în cazul triplului asasinat din Brașov! Ce a discutat cu soția cu puțin timp înainte de crimă

Dezvăluiri șocante în cazul triplului asasinat din Brașov! Ce a discutat cu soția cu puțin timp înainte de crimă
28 Mar 2018   •   16:00

Detalii şocante în cazul crimei din Braşov. Afaceristul care şi-a ucis soţia şi copiii i-a socat pe anchetatorii la audieri. A explicat cu lux de amanunte cum a asteptat ca soția si copiii lui să adoarmă, după care i-a executat fără nicio urmă de regret.

„Am înaintat dosarul cu propunere de arestare preventivă. În prezent, inculpatul se află în stare de reținere. Acesta a recunoscut comiterea faptelor. A precizat că în ziua respectivă a mers la Mănăstirea Șinca Veche, e drumul către casă ar fi avut o tentativă de suicid pe motiv că a avut o viziune personală cu privire la păcatele pe care le-a comis de-a lungul vieții. A ajuns acasă și spune că nu a găsit înțelegere de la soția lui căreia i-a spus că a încercat să îți ia viața. Apoi a așteptat ca toți membrii familiei să se culce și apoi i-a înjunghiat cu un cuțit”, a spus George Dancă, purtător de cuvânt Parchetul pentru minori Brașov, pentru Antena 3.

„El a pretins în cursul declarației că în momentul de după comiterea faptelor ar fi avut o comunicare empirică cu victimele și a declarat că în momentul de după comiterea faptelor ar fi avut o comunicare empatică cu victimele și și-ar fi dat seama că acestea au ajuns într-o lume mai bună”, a mai spus George Dancă.

Florin Buliga a fost audiat ore întregi la Parchetul Braşov. Şi-a recunoscut crimele şi a dat o explicaţie şocantă pentru gestul său.

 

×
Subiecte în articol: Brașov crima sotie procurori
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close