Antena 3 CNN Actualitate Locale Diana Şoşoacă s-a dus la Cluj să protesteze alături de Gheorge Funar împotriva restricţiilor

Diana Şoşoacă s-a dus la Cluj să protesteze alături de Gheorge Funar împotriva restricţiilor

Diana Şoşoacă, senator independent, după excluderea din grupul AUR, a participat duminică, la Cluj, la un protest împotriva restricțiilor din pandemie.

Diana Şoşoacă s-a dus la Cluj să protesteze alături de Gheorge Funar împotriva restricţiilor
Sursa foto: youtube
de Georgiana Adam    |    11 Apr 2021   •   23:29

La Cluj, Şoşoacă a lansat atacuri la adresa președintelui Iohannis, a secretarului de stat Raed Arafat și a ministrului Vlad Voiculescu.

Protestatarii au strigat "Libertate","Jos Arafat" și "Jos Masca". Protestul, care a fost autorizat, a avut loc în fața Monumentului Memorandiștilor, notează clujpolitic.ro

"Ce vreau să vă spun: indiferent ce se întâmplă, nu vă pierdeți simțul umorului, nu vă pierdeți dorința de viață. Am trecut şi peste holere, şi peste hahalere...Ce se întâmplă acum este pasul către privatizarea sistemului de sănătate.

Vor da pe trei lei și pe șpăgi imense cele mai performante și mai bine dotate spitale de stat, asta face acum Voiculescu", a acuzat Şoşoacă.

Ea a fost aplaudată de cele câteva zeci de participanți prezenți la protest care, în majoritatea lor, nu purtau mască. Alături de senatoare a stat fostul primar Gheorghe Funar.

La final, Șoșoacă a spus rugăciunea „Tatăl Nostru” la microfon alături de cei prezenți şi, ulterior, s-a îmbrățișat cu participanții şi a dat autografe.


 

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă Gheorghe Funar
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close