Antena 3 CNN Actualitate Locale Directorul școlii din Bacău: Au fost raportate două incidente cu copii. Ar fi vorba despre jocuri cu tentă sexuală

Directorul școlii din Bacău: Au fost raportate două incidente cu copii. Ar fi vorba despre jocuri cu tentă sexuală

Directorul școlii din Bacău: Au fost raportate două incidente cu copii. Ar fi vorba despre jocuri cu tentă sexuală
Sursa foto: Foto: pixabay,com
25 Feb 2016   •   10:29
Ion Balcan, directorul școlii din Bacău în care au fost raportate mai multe incidente cu tentă sexuală, între copii, a explicat, într-o intervenție telefonică la emisiunea Previziunile Zilei, că modul în care Antena 3 a prezentat aceste cazuri este mult supradimensionat.

“Cred că felul în care ați pus problema este mult supradimensionat. Este vorba despre patru copii, două incidente separate, unul a fost acum o lună și al doilea cum o săptămână.”

Primul eveniment a fost acum o lună, între doi copii care, în vestiarul sălii de sport, neavând echipament, au făcut un soi de joc de epatare cu tentă sexuală. Menționez că cei doi copii sunt prieteni încă de la grădiniță, familiile sunt prietene.

Al doilea eveniment, de luni dimineață, a venit mama unuia dintre elevi, a spus că fiul dânsei ar fi fost într-o cabină de toaletă cu un alt copil. Și a descris ce i s-ar fi întâmplat. (…) Nici până acum nu știm dacă este adevărat sau nu, despre agresiune vorbește doar mama, dar nu rezultă că cei doi elevi s-ar fi dus la toaletă în același timp, am urmărit și pe camere, cu toții suntem în derularea unor anchete care să demonstreze dacă s-a întâmplat ceva sau nu.



×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close