Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată dispărută de la un centru din Caracal a fost găsită după ce a dat un SMS că este răpită

O fată dispărută de la un centru din Caracal a fost găsită după ce a dat un SMS că este răpită

O fată de 17 ani a fost dată dispărută după ce a plecat de la CSRC Sf. Nicolae din Caracal, județul Olt, ea fiind găsită după ce reprezentanții Centrului au spus că adolescenta a trimis un SMS prin care susținea că e răpită. Fata le-a spus însă polițiștilor că nu a fost victima unei infracțiuni.

O fată dispărută de la un centru din Caracal a fost găsită după ce a dat un SMS că este răpită
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2024   •   12:15

Poliţiştii din Olt au căutat o fată în vârstă de 17 ani, care a plecat voluntar de la CSRC Sfântul Nicolae din municipiul Caracal și nu a mai revenit.

Ana Maria Dumitrache a fost dată dispărută de reprezentanții Centrului, care au spus că a plecat din 3 aprilie.

Ulterior, vineri, în 5 aprilie, Poliția Caracal a fost sesizată de către un reprezentant al CSRC Sf. Nicolae cu privire la faptul că minora a trimis un sms prin care sesiza faptul că este ținută împotriva voinței sale într-un imobil din municipiul Caracal.

Ce spune Poliţia Olt

"În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate pentru depistarea minorei. În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Olt, în cursul aceleiași zile, a fost localizat terminalul de pe care a fost transmis sms-ul.

Minora a fost depistată împreună cu un tânăr de 18 ani, într-un imobil nelocuit din orașul Corabia", transmite, sâmbătă, Poliția Olt.

Minora a declarat faptul că, pe perioada cât a lipsit, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Ea a fost încredințată personalului din cadrul CSRC Sf. Nicolae.

×
Subiecte în articol: disparuta centru Caracal
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close