Antena 3 CNN Actualitate Locale Primăria a montat, în Sectorul 4, dispozitive smart pentru împiedicarea şoferilor să parcheze pe locurile plătite

Primăria a montat, în Sectorul 4, dispozitive smart pentru împiedicarea şoferilor să parcheze pe locurile plătite

Șoferii cu loc de parcare plătit în Sector 4 pot achiziționa dispozitive speciale pentru a bloca parcarea. În acest mod, șoferii fără loc de parcare nu vor mai putea staționa pe un loc asigurat

Primăria a montat, în Sectorul 4, dispozitive smart pentru împiedicarea şoferilor să parcheze pe locurile plătite
Sursa foto: sursa/Primăria Sectorului 4
de Alexandra Axinia    |    25 Apr 2023   •   12:08

Veste bună pentru șoferii al căror loc de parcare este ocupat adesea de alți șoferi. Bucureștenii care au locuri de parcare în Sectorul 4 pot achiziționa blocatoare, astfel încât conducătorii auto fără locuri plătite să fie împiedicați să parcheze.

Proprietarii locurilor de parcare de reședință aflate în Sectorul 4 pot cumpăra blocatoare automate, cu posibilitatea rezervării acestora în avans, anunță biroul de presă al Sectorului 4 al Municipiului București.

Dispozitivul de blocare este prevăzut cu o carcasă confecționată dintr-un material polimeric, întărit cu fibră de sticlă, braț prevăzut cu cod QR, rezistent la șocuri și lovituri, echipat cu detector de prezență vehicul, motorizare electrică, control cu telecomandă. 

Citește și: Taxe şi impozite mai mari cu aproape 14%, de anul viitor. Cine vor fi românii afectaţi de scumpiri

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Persoanele care doresc un astfel de dispozitiv trebuie să depună o solicitare prin intermediul registraturii online pe site-ul https://www.mobilitateurbana4.ro/ sau în aplicația mobilă „Primaria Sector 4”.  

Imediat ce aceasta va fi validată, cei interesați vor avea posibilitatea să achite o taxă de rezervare a blocatorului, în sumă de 400 de lei, accesând secțiunea dedicată acestei plăți din interfața celor peste 200 de aparate de tip SelfPay existente în centrele comerciale, piețele și magazinele de cartier din Sectorul 4.

Diferența până la suma totală de 1.239,98 lei, reprezentând tariful final al blocatorului, va fi achitată odată cu montarea aparatului. 

Conform Mediafax, după achiziție, dispozitivul rămâne în proprietatea cumpărătorului, urmând ca pentru o perioadă de 49 de luni să beneficieze de garanție din partea furnizorului.

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close