Antena 3 CNN Actualitate Locale Dispozitiv pirotehnic, cu acționare de la distanță, găsit pe stadionul CFR Cluj, înaintea meciului din SuperLiga României

Dispozitiv pirotehnic, cu acționare de la distanță, găsit pe stadionul CFR Cluj, înaintea meciului din SuperLiga României

Un dispozitiv pirotehnic a fost găsit, joi, pe stadionul CFR Cluj, unde echipa urmează să desfășoare partida cu U Cluj, din SuperLiga. Specialiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) au ridicat dispozitivul.

Dispozitiv pirotehnic, cu acționare de la distanță, găsit pe stadionul CFR Cluj, înaintea meciului din SuperLiga României
Sursa foto: Facebook/ Ministerul Afacerilor Interne
de Mia Lungu    |    21 Dec 2023   •   15:36

Polițiștii din Cluj-Napoca au fost sesizați de către reprezentantul stadionului CFR Cluj despre faptul că în tribune a fost găsit un dispozitiv care pare a fi pirotehnic. 

Stadionul urma să fie verificat de specialiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, conform activităților organizate pentru desfășurarea în siguranță a meciului cu U Cluj.

Astfel, specialiștii SAS s-au deplasat la stadion și au constatat că respectivul dispozitiv era o fumigenă de culoare vișinie, care permitea acționarea de la distanță.

"A fost ridicată de specialiștii SAS, iar în continuare sunt efectuate activități pentru identificarea persoanei responsabile de plasarea obiectului în acea zonă, urmând a fi dispuse măsurile legale", transmite Poliția.

CFR Cluj - U Cluj este meciul zilei din Superligă și este programat de la ora 19.45.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close