Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bărbați au fost atacaţi de un câine, pe Bulevardul Ghencea din Bucureşti. Proprietarul animalului a fost găsit și dus la secție

Doi bărbați au fost atacaţi de un câine, pe Bulevardul Ghencea din Bucureşti. Proprietarul animalului a fost găsit și dus la secție

Doi bucureşteni care ieşiseră să îşi plimbe animalele de companie au fost atacaţi pe stradă de un câine, în Sectorul 6 al Capitalei.

Doi bărbați au fost atacaţi de un câine, pe Bulevardul Ghencea din Bucureşti. Proprietarul animalului a fost găsit și dus la secție
Sursa foto: Facebook/ASPA Bucureşti
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Sep 2023   •   13:28

Polițiștii din Capitală au anunțat că l-au găsit pe proprietarul câinelui care duminică a atacat două persoane și câinii acestora pe Bulevardul Ghencea din Sectorul 6.

Potrivit Poliției Capitalei, poliţiștii de la Secția 22 au fost sesizați, duminică, în jurul orei 13.30, prin sistem 112, de către un bărbat, în vârstă de 45 de ani, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 6, un câine ar fi atacat două persoane.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un câine, lăsat liber și nesupravegheat, a atacat un alt câine, provocându-i mai multe răni. De asemenea, în încercarea de a opri atacul, stăpânul celui de-al doilea câine și un alt bărbat care au intervenit au suferit răni provocate de cei doi câini.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor care le-a acordat îngrijiri medicale celor doi bărbați, aceștia refuzând transportul la spital.

De asemenea, reprezentanți din cadrul Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor au preluat câinele care a devenit agresiv, în vederea transportării către un adăpost din județul Ilfov.

Ulterior, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 54 de ani, proprietarul câinelui lăsat nesupravegheat, acesta fiind dus la sediul subunității în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările au fost preluate și sunt continuate de către Serviciul pentru Protecția Animalelor - DGPMB, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Marți dimineața, ASPA a anunțat că două persoane și câinii acestora au fost atacate de un câine care circula liber pe Bulevardul Ghencea din Sectorul 6 al Capitalei.

×
Subiecte în articol: sectorul 6 atac caine oameni Ghencea
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close