Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bărbaţi au murit instant după un impact frontal devastator într-un accident în Căpuşu Mare, Cluj

Doi bărbaţi au murit instant după un impact frontal devastator într-un accident în Căpuşu Mare, Cluj

Doi bărbaţi au murit instant după un impact frontal devastator între maşinile pe care le conduceau, într-un accident grav produs în Căpuşu Mare, judeţul Cluj.

Doi bărbaţi au murit instant după un impact frontal devastator într-un accident în Căpuşu Mare, Cluj
Sursa foto: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj
de Bianca Timșa    |    16 Sep 2021   •   09:01

Cei doi bărbaţi conducea două maşini, în această dimineaţă, în jurul orei 06.20, la ieşirea din localitatea Căpuşu Mare spre localitatea Gilău, în judeţul Cluj.

La un moment dat, unul dintre şoferi a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a pătruns pe contrasens, acolo unde s-a izbit violent de o autoutilitară marca Mercedes, condusă regulamentar.

Alţi şoferi, martori la cumplitul accident, au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

"Două autospeciale și două echipaje SMURD au intervenit în această dimineață pentru a gestiona o situație de urgență generator accent rutier grav produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare spre localitatea Gilău.

Pompierii a fost alertați în jurul orei 6.20, iar la fața locului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, în care se aflau încarcerați șoferii celor două autovehicule. Ambii bărbați erau în stop cardiorespirator.

Pompierii au acționat de urgență cu echipamentele hidraulice, pentru a asigura accesul la cele două victime și pentru a efectua extragerea acestora fără agravarea leziunilor suferite.

Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, însă, din păcate, după mai bine de o oră de eforturi,  s-a constatat că nu au putut readuce semnalele vii tale pentru aceștia", au explicat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Poliţiştii care au intervenit la faţa locului au anunţat că vinovat de producerea accidentului este un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Căpuşu Mare.

"Un conducător auto în vârstă de 21 de ani, din comuna Căpușu Mare, care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care îl preceda, iar ulterior autoturismul acestuia a pătruns pe sensul opus de mers, unde a avut loc un impact cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Gilău.

În urma impactului, a rezultat decesul celor doi conducători auto. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ.

Traficul a fost reluat pe ambele sensuri", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

×
Subiecte în articol: Căpuşu Mare Cluj accident
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close