Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bărbaţi bănuiţi de furtul panourilor fotovoltaice de pe DN1, arestaţi pentru 30 de zile

Doi bărbaţi bănuiţi de furtul panourilor fotovoltaice de pe DN1, arestaţi pentru 30 de zile

Doi bărbaţi bănuiţi de furtul celor patru panouri fotovoltaice de pe DN 1 vor fi arestați pentru 30 de zile. O instanță a Judecătoriei Făgăraș a emis mandat pe numele lor.

Doi bărbaţi bănuiţi de furtul panourilor fotovoltaice de pe DN1, arestaţi pentru 30 de zile
Sursa foto: Pixabay
de Adelina Miron    |    11 Feb 2022   •   20:59

Cei doi, un bărbat de 47 de ani, din Crizbav şi unul de 38 de ani, din Şinca, au fost reţinuţi joi de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru furt calificat.

DRDP Braşov a sesizat Poliţia după ce, în noaptea de 1 spre 2 februarie, au fost sustrase ansamblurile de iluminat, montate cu o săptămână înainte, în patru insule de calmare de pe DN 1, aflate la limita judeţelor Braşov şi Sibiu.

Conform DRDP Braşov, valoarea acestor ansambluri de iluminat se ridică la 7.000 de lei.  Hoții au sustras panourile de alimentare fotovoltaice şi acumulatorii, care sunt cele mai costisitoare elemente.

Ansamblurile de iluminat sustrase de pe DN 1 au fost găsite, în urma unor percheziţii, la domiciliul bărbatului din Şinca.

 

×
Subiecte în articol: barbati furt panouri fotovoltaice DN1
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close