Doi bărbaţi s-au înecat în Dunăre, după ce s-au răsturnat cu barca, în Ialomiţa

03 Feb 2020   •   15:44
Doi bărbaţi s-au înecat în Dunăre, după ce s-au răsturnat cu barca, în Ialomiţa sursa: ISU Ialomiţa

Doi bărbaţi s-au înecat în Dunăre, astăzi, după ce s-au răsturnat cu barca, în dreptul localităţii Vlădeni din Ialomiţa. Alţi doi bărbaţi au reuşit să se salveze, să iasă la mal şi să ceară ajutor.

Doi bărbaţi s-au înecat în Dunăre, astăzi, după ce s-au răsturnat cu barca, în dreptul localităţii Vlădeni din Ialomiţa. Alţi doi bărbaţi au reuşit să se salveze, să iasă la mal şi să ceară ajutor.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 13.30, atunci când cei patru bărbaţi se aflau într-o barcă pe Dunăre.

UPDATE 17.00. Pompierii au anunţat că cei doi bărbaţi au fost căutaţi până la lăsarea serii, însă fără rezultate. Căutările vor fi reluate mâine dimineață la prima oră, fiind solicitat și sprijinul  unei echipe de  scafandri de la ISU "Dealul Spirii" București-Ilfov.

"În jurul orei 13.35, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor, întrucât pe malul Borcea, localitatea Vlădeni o barcă în care se aflau patru persoane de sex masculin s-a răsturnat. Două dintre acestea s-au autosalvat și au ajuns la mal, iar celelalte două persoane sunt posibil înecate", se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Slobozia şi ale Staţiei de Pompieri Feteşti, cu două bărci pneumatice, o autospecială SMURD şi o ambulanţă.

Doi bărbaţi s-au înecat în Dunăre, lângă Vlădeni, Ialomiţa

"S-a acordat primul ajutor medical celor două persoane cu vârste de aproximativ 36 ani și respectiv 37 ani, de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior persoana de aproximativ 36 ani a fost preluată și transportată de echipajul SAJ la spitalul Municipal din Fetești, cealaltă persoană după examinare a refuzat transportul la spital. Pentru căutarea posibilelor persoane înecate, bărbați de aproximativ 42 ani, respectiv 48 ani, s-au început operațiunile de çăutare", au mai explicat reprezentanţii ISU Ialomiţa.

ExitPOLL
x close