Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bărbați au fost găsiți morți în Sibiu, după ce au băut două sticle de spirt

Doi bărbați au fost găsiți morți în Sibiu, după ce au băut două sticle de spirt

Doi bărbați din Botoșani, angajați la o firmă de exploatare a lemnului din Sibiu, au fost găsiți morți, în această dimineață, după ce au băut două sticle de spirt.

Doi bărbați au fost găsiți morți în Sibiu, după ce au băut două sticle de spirt
05 Mai 2020   •   18:52

Descoperirile șocante au fost făcute, în această dimineață, în zona localității Boian din Sibiu, acolo unde cei doi bărbați în vârstă de 45, respectiv 51 de ani, lucrau.

Primul bărbat a fost găsit în jurul orei 08.00, iar al doilea după câteva ore. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața.

Lângă cei doi bărbați, polițiștii au descoperit două sticle de spirt.

"La data de 5 mai 2020, în jurul orei 7.45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș au fost sesizați despre faptul că, în apropierea unui canton din extravilanul localității Boian, se află trupul decedat al unui bărbat în vârstă de 45 de ani. În aceeași dimineață, în jurul orei 10.17, polițiștii au fost sesizați din nou despre faptul că, la o distanță de aproximativ un kilometru față de cantonul în cauză, pe un drum forestier, se află cadavrul unui alt bărbat, în vârstă de 51 de ani.

Cei doi bărbați sunt din județul Botoșani și erau angajați ai firmei de exploatare a lemnului care acționa în zona cantonului din extravilanul localității Boian. Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violență", a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Moartea celor doi bărbați vine în contextul în care alte 10 persoane, din Iași, au murit după ce au băut spirt contrafăcut.

×
Subiecte în articol: spirt
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close