Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi copii de patru și șase ani, abandonați pe un câmp din Botoșani. Mama lor e anchetată de polițiști

Doi copii de patru și șase ani, abandonați pe un câmp din Botoșani. Mama lor e anchetată de polițiști

Doi copii de patru și șase ani, abandonați pe un câmp din Botoșani. Mama lor e anchetată de polițiști
11 Mar 2019   •   14:27

Doi copii au fost abandonați de mama lor pe un câmp din Botoșani. Aceștia au fost găsitți de o femeie care a alertat în scurt timp autoritățile. 

Micuții au fost descoperiți pe raza comunei Ungureni. Se pare că acolo ar fi locuit cei mici împreună cu părinții, în chirie, dar nemaiavând bani să plătească, ar fi fost dați afară. 

Mama lor, o femeie de 23 de ani, ar fi plecat fără copii. Poliţiştii din Botoşani au început o anchetă penală faţă de mama micuților pentru comiterea infracţiunii de abandon de familie, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Maria Carp.

″În ceea ce priveşte cazul celor doi minori de la Ungureni care au fost găsiţi pe câmp, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracţiunii de abandon de familie. Mama acestora a fost identificată, are 26 de ani, este din comuna Băluşeni şi a fost condusa la sediul Poliţiei pentru audieri”, a afirmat Carp.

Micuții ar avea vârste de patru, respectiv șase ani. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: copii camp mama
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close